18 Ocak 2014 Cumartesi

The Balm - Put A Lid On It , Göz Farı Bazı

Bütün kadınlar makyajlarında en çok neden şikayetçidir diye sorsalar,araştırma yapsalar eminim ki %80'i göz kalemim akıyor,göz makyajım çizgilere doluyor,göz kapağımda katlanmalar oluşturuyor,yağlanıyor makyajım bozuluyor gibi göz makyajıyla ilgili şikayet edeceklerdir. Ama birçoğumuzun bilmediği,bilenlerin de güzel bir ürün bulamama sıkıntısı vardı. O ürün ne mi dersiniz ? 
Bayanlar,bizim ihtiyacımız olan bir göz farı bazı




Ve The Balm markası bu bazlardan ülkemizde ulaşılabilir olan en güzel çeşidine sahip... Indirimlerde kalmayan,haftalardır stoklamak için sorduğum ama bir türlü Gratis'lere gelmeyen bu baz Put a Lid On It



Çok küçük bir miktarının harikalar yarattığı bu ürün , gerçekten uzun süreli makyaj denince olmazsa olmaz.İster fırça , isterseniz de parmak yardımıyla makyajınızdan önce az bir miktarını göz kapaklarınıza ve dilerseniz biraz da alt kirpik çizgisine uygulayın. Ilk başta verdiği his biraz garip ama sonra alışıyor insan. Hafiften yanma karıncalarda gibi bir his bırakıyor ama asla acı veren bir şey değil tabi :) Daha sonra makyajınızı nasıl isterseniz yapın ister Eyeliner ister kalem ister far ister pigment... Hem makyajınızın renkleri pigmentlerin direkt yapışmasından dolayı daha canlı olacaktır , hem de göz kapağında katlanma,uçma gibi sıkıntılar olmayacaktır. Böylece hem zamandan hem de makyaj malzemenizden tasarruf etmiş olursunuz . Gündüz çıkıp işinize,okulunuza giderken göz kalemi sürmeden önce bile hafifçe sürülecek yerlere geçmeniz , hem makyajınızı tüm gün boyu tutar,hem de sizi eve döndüğünüzdeki makyajınız akmış o ölü görüntüden kurtarır :) 

Benim geç keşfettiğim,şimdi isi vazgeçilmezlerimden olan bu ürünü Gratis'lerden 18-20 TL civarına alabilirsiniz. Eğer bir de büyük indirimlere denk gelirseniz kaçırmayın stokların derim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder