9 Ocak 2014 Perşembe

MAC Online Alışverişim ve 4'lü Far Paleti

Merhaba tekrar tekrar ! Tekrar diyorum çünkü bu yazıyı 2 saat önce yayınlayacakken uygulama hata verdi ve bir de baktım ki onca uğraşım boşa gitmiş :( Siz siz olun arada kopyasını bi yere kaydedin falan bu elektronik işlere belli olmuyor. Neyse,böyle bir tatsızlık oldu ama sıcağı sıcağına yine yazayım dedim ve buradayım...


Geçenlerde ihtiyacım olmadığı halde ihtiyacım olduğunu düşünüp yine kendimi tutamayıp MAC'ten sipariş verdim. Çoğu kadın gibi kozmetik konusunda bir sürü şeyi alıp sonra eve gelince hafif bir pişmanlık olurdu bazen ama bu sefer olmadı... Bu kadar beğeneceğimi düşünmemiş ve gerçekten kullanışlı olduğunu fark etmediğim Showstopper 4'lü far paleti ve de uzun zamandır alışveriş listemde olan Kinda Sexy ruju aldım. 




Bugün yazımda sadece far paletindrn bahsedeceğim çünkü rujlarla ilgili daha geniş ve karşılaştırmalı bir yazı hazırlayacağım o yüzden şimdilik uzaktan bakıyoruz ama tabi ki çok sevmiş olduğumuzu da söylüyoruz :) 




Şu sıralar maccosmetics.com.tr 'ye şöyle bi gireyim bakayım deyip kendini tutamayıp birkaç şey söyleyenler olmuştur çünkü açılışa özel ücretsiz kargo fırsatı var. Yaşadığı şehirde MAC mağazası bulunmayan veya yakınındaki MAC Mağazası'nda bulamadığını internette bulanlar iç rahatlığıyla sipariş verebilirler . Siparişiniz en geç 3-4 günde size ulaşır diye düşünüyorum.




Ve Showstopper far paleti ! Niye sevdim çünkü normalden daha küçük farlar olduğu için kompact,seyahate gönül rahatlığıyla götürebileceğiniz ve sizi her durumda kurtaracak olan renklere sahip. Hem gündüz hem gece makyajı için kullanabilirsiniz.


Jest dışındaki tüm renkler palete özel yani sınırlı üretim.




İşte renkler ; 


Oh My Darling :

Paletin en açık rengi olan bu mat ekru-fildişi rengi far kaş altına vurgu yapmak,tüm göz kapağının rengini eşitlemek ya da koyu renkli farkların dış çizgilerini karıştırarak yumuşatmak için kullanılabilir.


Jest : 

Bu tatlı şampanya pembesi içerisinde sıcak sarı tonlar içerde de gümüş yansımalı. Bu hoş renk tek olarak da kullanılabilir ya da gece makyajınızda göz pınarlarınızı aydınlatmak için kullanabilirsiniz. Herkese yakışacak cinsten bir renk,gece gündüz rahatlıkla kullanılabilir.


Mineralism : 

Bence paletin en anlaşılmaz rengi bu :) uzaktan sütlü kahve-gri gibi görünse de uygulandığında yeşil bakır ışıltılar veriyor. Bu da makyaja çok güzel bir derinlik katıyor. En beğendiğim renk bu oldu diye de söyleyebilirim....


Showstopper : 

Mat kahve-siyah bu far , palete adını veren renk... Bu yüzden övgüyü hak ediyor... Niye mi çünkü bu palette kurtarıcı olan işte bu renk. Seyahate çıktınız diyelim eyelinerınızı unuttunuz işte bu rengi ıslattığınız açılı fırçanıza alıp gözünüzün üzerine aynı Eyeliner gibi uygulayabilirsiniz. Ayrıca koyu renk kaşlara sahipseniz de bu renk içerisinde kırmızılık içermediği için doğal bir kaş farı olarak da kullanılabilir.  Ayrıca smokey-eye dumanlı göz makyajı için olmazsa olmaz ve de günlük makyajda göz yuvanıza hafifçe kullanıldığında derinlik katar.




Bence her ten renginden ve değişik makyaj zevklerine sahip bayanların seveceği,kullanışlı ve MAC fiyatlarına göre uygun bir palet. Bu palete sahip olmak isteyenler MAC mağazalarından ya da maccosmetics.com.tr 'dem 135 TL'ye satın alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder