21 Mart 2014 Cuma

!!! Rockateur !!! Benefit'in Çok Amaçlı Allığı

Benefit markası ile beni ilk tanıştıran ürün yine bir allığı olmuştu; Hervana... Onu da aylardır severek kullanıyor, diğer allıklara göre taşınabilir yapısı ve içerisinde bulunan kullanışlı fırçası ile çantamdan eksik etmiyordum. Fakat Hervana bana göre tam bir "yaz" allığı olduğundan,ve o tatlı pembe her makyaja uygun olamayacağından,onu dört mevsim yerinden edebilecek başka bir kardeşini satın aldım; Rockateur !







Bu allık neden çok meşhur derseniz,size ilk önce şunu söylemeliyim ki,her yaştan her tarzdan her renkten insan bu allığı her makyajla kullanabilir bence ! Çok mu iddialı oldu ? Bence değil... Çünkü içerisinde her renkten biraz bulunduran bu allık her ihtiyaca cevap veriyor. Tek sevmeyebileceğiniz nokta biraz ışıltılı olması... Mat allık,doğal görünüm tutkunları ile burada yollarımız ayrılıyor... Çok da bir ışıltısı yok aslında öyle sim gibi ışıltılar değil zaten fakat yine de mat bir allık gibi de değil.

İçerisinde bronzluk ve pembelik var. Ten renginize göre yüzünüzde duruşu da değişecektir. Koyu tenlilerde pembeliği öne çıkarken,beyaz tenlilerde daha bronz duracaktır. Bende bronza yakın ama içerisinde ışıltıları olan çok hafif bir pembe gibi duruyor.

Bu allığı her türlü kırmızı-ruj,dumanlı göz makyajı ya da daha sade makyajlarınızda kullanabilirsiniz,bence tam bir kurtarıcı...

Tek eksi yanı 100TL üzerine çıkan fiyatı...Sephora'dan %20 indirimleri bekleyin derim... Herkese iyi haftasonları...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder