7 Mart 2014 Cuma

Gratis %50 İndirim Alışverişim !

Gratis indirime girince ve özellikle de güzel markaları da bu işin içine sokunca indirimleri tadından yenmiyor... Artık alışverişler biraz ihtiyaç boyutunu aştığı için sadece çok beğendiğim ve uygun fiyatlı ürünleri almaya çalışıyorum. The Balm ve Dirty Works indirime dahil olunca ben de listemde olan ürünleri kaptım hemen. 



Ilk olarak Dirty Works'ün Face Scrub'ını aldım. Haftada en fazla 2 kere uygulanması gerektiği yazıyor. Ben de arada çıkan sivilceleri yaydırmamak için genelde duştayken haftada 1 ya da 2 kere uyguluyorum bu tür scrubları ve sorun çıkartmıyor. Henüz tam olarak deneyimleyemediğim için detaylı yazmıyorum,sonuçta cilt bakım ürünleri en az 2 haftada etkisini gösteriyor bence o yüzden ileride paylaşacağım görüşlerimi...

Diğer aldıklarım ise The Balm'dan... Öncelikle uzun zamandır arayıp da bulamadığım ve böylesine güzel bir indirimde denk geldiğim The Nude Tude far paleti... Zaten daha önceden aynı markanın başka bir paletinin detaylı yazısını yazmıştım o yüzden tekrardan söylemiyorum pigmentasyonlarının ve kalıcılıklarının güzelliğini... ( The Balm Meet Matte Nude far paleti yazısı : http://archbeauty.blogspot.com.tr/2014/01/the-balm-mat-far-paleti-meet-matte-nude.html )



Bence burada sadece renklerin güzelliğine odaklansak da yeter :) Tek paletim olsun,her şeyde onu kullanayım diye birini seçsem herhalde bu olurdu... Hem gece hem gündüz,hem romantik hem vamp yani her türlü makyajınız için uygun renkler mevcut. Tek sıkıntısı yanında gelen işe yaramaz fırçası... Denemenize bile gerek yok o kadar söylüyorum... Ancak göz altınıza dökülen farları temizlemek için kullanabilirsiniz... Biraz daha kaliteli bir fırça olmasını isterdim doğrusu. Normal fiyatında 64 iken alsaydım biraz üzülürdüm fakat yarı yarıya inince pek bir sorun kalmıyor açıkçası :) 



Diğer ürün ise uzun zamandır istediğim Mary-Lou Manizer aydınlatıcı. Şampanya tonlarında doğal duruşlu aydınlatıcı arayan beyaz ve buğday tenlilerin ilk tercihlerinden biri... Hem gramajı çok hem de normal fiyatı bile bu performanstaki aydınlatıcılara göre uygun. %50 indirim ile 21 liraya gelince ise mükemmel oldu ! Görmezden geldiğim tek sorunu ise ambalajı... Biraz kalitesiz duruyor ve kapağı zor açılıyor. Ilerinde çabuk deforme olacağını düşünüyorum o yüzden iyi bakmaya gayret edeceğim. 



Son ürün ise Time Balm Face Primer yani yüz bazı. Ayrıca Anti-aging ürünü olarak da yalnız başına kullanılabileceği söylenmiş fakat ben Time Balm göz altı kapatıcısının aksine karışık yaptığı görüşündeyim ağır yapısı sebebiyle bakalım bu nasıl olacak... Gerçi yaşlanma karşıtı ürünlere ne ihtiyacım var ne de ilgim yaş skalamın da üzerinde kalıyorlar fakat cildi besleyici özellikte olduğunu ve nadiren kullandığımı hesaba katarsak bence bir problem yok. 

Bu dört parça ürüne toplamda 78 lira ödedim. Normal fiyatları (ki The balm genelde hep %20 indirimde) 156 lira tutacaktı. Ayrıca bilginiz olsun bütün Stand doluydu ve tüm paletlerden fırçalardan vardı dün Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal şubesinde,tabi şimdi kaldı mı bilemem... Yarın indirimin son günü.... Sizin de beğendiğiniz ve almak istediğiniz ürünler varsa kaçırmayın derim. 

1 yorum:

  1. Güle güle kullan bu indirim gerçekten güzeldi =) Bende yarın paylaşırım aldıklarımı ^^

    YanıtlaSil