30 Aralık 2013 Pazartesi

Rimmel - Stay Matte Pressed Powder

Merhabalar,yine uygun fiyatla bir ürün incelemesi ile karşınızdayım. Ülkemizde Watsons'larda bulabileceğiniz uygun fiyatla kaliteli ürünler satın alabileceğiniz Rimmel markasının yine çok tercih edilen matlaştırıcı sıkıştırılmış pudrasını sizlere tanıtmaya çalışacağım.


Öncelikle önceki yazılarımdan birine konu olan bu markanın Wake Me Up adlı fondötenini hatırlayalım , hatırlamıyorsak da hemen buraya tık ! 



İşte bu pudra matlaştırıcı özellikte ve amaçta olduğu düşünülürse aslında sizlere biraz saçma gelecek ama kullanınca gerçekten beğeneceğiniz aynı Wake me Up'taki gibi minik simler içeriyor,tabi daha az  yoğunluklu... Bu da cildinizi matlaştırmak isterken porselen bebek,kek ve bunun gibi daha birçok tabirle anlatabileceğim üzere doğal olmayan soluk bir görünüm yerine daha doğal bir matlık veriyor. Zaten sıkıştırılmış yapıda olduğu için ince yapıdaki bu pudrayı bir fırça yardımıyla nazikçe tüm yüzünüze uygulamanız hem makyajınızı sabitliyor hem de gün içinde T bölgesinde yağlanma yaşayan karma ve yağlı ciltlere bu yağlanmayı yaşatmıyor veya geciktiriyor.




MAC'in Select Sheer Pressed Powder'ına benzettim ben fakat arada tabi ki kalıcılık farkı var fakat Rimmel bu ürünü bize yanılmıyorsam 13,95e sunarak bu açığı kapatıyor bence. Zaten 5 saat matlık vaad etmek bence biraz işin reklamı,fakat 5 olmasa da 3 saat götürür sizi ... Hele de %50 indirimlerden birine denk gelirseniz kaçırmayın derim (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder